Šípková růže
Když jaro přechází do léta
šípková růže zvolna rozkvétá.
A čím je blíže k létu
tím víc růžových květů.
Jen přivonět jsem si chtěla.
Že růže i trny má
- jsem zapomněla.
Přečteno 520x
Tipy 3
Poslední tipující: Antares, Pevya
Komentáře (3)
Komentujících (3)