Anotace: Několik týdnů bez milování a procházka v Krkonoších udělá s fantazií své ... věnováno carodejce
"krvý do něj vryji" hrubka :-( "krví"
"zažen" schází háček "zažeň"
Báseň mi chutná velmi poeticky... jen ta forma pořád nějak pokulhává, snažíš se vše dát do slok a tím trháš myšlenku, vadí mi to při čtení.
Obsah mě zmátl, teď vlastně nevím co je pravda a co sen, ale ta neurčitost poezii vlastně prospívá :-) (já jen... že Ti to moc přeji :-D)
Celkově je to pěkná báseň opět se zralejším básnickým vnímáním :-))
13.06.2007 07:54:00 | Levandule
Dekuji Ti , je velmi krasna asi tak jsem si ji predstavovala,mas fantazii a to je prave na tom vsem moc krasne, predstavivost vyvolava v nas krasne pocity , jsou pouze jen v cloveku ... jen lide je znaji.
10.06.2007 01:40:00 | carodejka