Pavoučí království
Anotace: sklep, ve sklepě pavučina a pavouci:-)
Stříbrná nitka
ze zadečku pavoučka
ozdobila černý kout
našeho zvlhlého sklepa
Temný kout, zatuchlý
teď zdobí dílo mistrovský
Stříbrné nitky
v úhledném kruhu
pospojované v chaosu
vytvořily pavučinu
Kousíček království
v tom starém sklepě
vládnou mu pavouci
večeřící na zbloudilé mušce
Komentáře (3)
Komentujících (3)