Procházková
Anotace: ...jarně toulavá...někdy je člověk překvapen, když trošku zvolní krok a řekne si: "A hele ho, brabenec..."
Nespěchej, človíčku,
zpomal své kroky,
moc rychle míříš do zítřků
a potom žasneš, jak ti letí roky...
Nespěchej, človíčku,
nesčítej míle,
po první sloce utneš písničku
a ztratí se nejedna vzácná chvíle...
Nespěchej, člověče,
projdi se krajem
bez křídel, s úsměvem, pro dnešek
na Zemi překvapí tě dotek ráje...
Komentáře (0)