Kvítek bílý voňavý,
na zahrádce mám,
o tobě mi vypráví,
když jsem večer sám.
Květina ta droboučká,
v sobě kouzlo má,
nikomu však nepoví,
že mou lásku zná.
Bílý kvítek plný vůně...
copak že to asi bude...:o)
sedmikráska postrádá
parfém pro "být voňavá",
konvalinka ještě není
připravená ke kvetení...
heřmánek...z něj slunce září,
jeho vůně duši blaží...
že by?
:o))
20.06.2007 21:26:00 | Cecilka
Tak tady jsi se rozněžnil... oproti klínovému psu :-) Tam to byl trochu hard... )))
20.06.2007 10:11:00 | Rybí_kost