Anotace: fascinuje mě letní příroda...
"o neustálém marném boji
s blázny..."
jé, modrý auto, jé, červený auto...
:-)
super.
25.06.2007 19:35:00 | lidus
Mám asi raději podzim, ale léto je taky nádherné, i když ti tam chybí ti divocí koně běžící soumrakem...
20.06.2007 22:55:00 | hanma
A pak ten chlebík, co voní, až hlava bolí. Ale to je jiný příběh...
Moc krásné!
20.06.2007 21:53:00 | Gregy
Miluju tuhle vůni,
projít se jen tak... pohodou...
mám chuť si vždycky zazpívat písničku...
Letos stejně, jak loni,
roky s city nic nezmohou...
tu melodii klidně vnesu do zítřku...
:o)
jejky, ta je krásná...
20.06.2007 21:19:00 | Cecilka