Anotace: Taková krátká básnička...vznikla už před dlouhou dobou ale jelikož teď moc nepíšu tak ji sem přece jen dávám
Tak jsem se sem nakoukla, dala ti tip a pak jsem si všimla, že už ode mě máš komentář. A musím říct, že ta básnička se mi pořád líbí, má svoje kouzlo =O)
26.07.2008 21:33:00 | Elvien
Kokám, že nejsem jediná, kdo se nemůže zbavit těch fádních rýmů, jako je zrak - mrak apod. Ale z toho si nic nedělej, je to moc pěkná básnička =O)
08.08.2007 14:54:00 | Elvien