Anotace: Sladký popěvek o závisti,za kterou se nestydím.
Trošku smutná, ale potom se přesune do humoru. Líbí se mi .-)
30.01.2020 22:57:23 | Jaruška
..v jablkovém sadu, shora kopce, pod korunami stromů stará plechovaná vana stojí, v ní teplá voda hřeje se, jablka do ní dozráním spadaná a ty do ní uléháš - štěstím, moštem lihovým opit, sám a přece lidmi obtežkán...v myšlenkách...
Jen ty medojedky chtivé navštěvují Tě...
11.08.2007 19:08:00 | Rybí_kost
No hurá, tahle je moc pěkná. Čmeláci i motýli konají jen svou povinnost přírody :)
26.06.2007 11:15:00 | Rybí_kost