Já v tom nic nehledám ale nalézám. Jsi člověk s kladným přístupem k přírodě a to se nosí, staráš se o zdroj vody aby byl křišťálový. Tak to činil i Gross a jak dopadl. To jen tak pro oživení neber to jako příměr. Ty básničky umíš, já je ne vždy vnímám tak jak jsou myšleny ale vadí to snad?
30.05.2006 21:38:00 | umělec2
Já v tom nic nehledám ale nalézám. Jsi člověk s kladným přístupem k přírodě a to se nosí, staráš se o zdroj vody aby byl křišťálový. Tak to činil i Gross a jak dopadl. To jen tak pro oživení neber to jako příměr. Ty básničky umíš, já je ne vždy vnímám tak jak jsou myšleny ale vadí to snad?
30.05.2006 21:38:00 | umělec2