Anotace: já si vybrala...
Řasy černé jako uhle,
černý kabát jako kos,
z hoští na Tě zírám ztuhle,
prozradí mne žlutý nos!
Minci pro štěstí proud si bere,
vrabčákům kdouloň nejede,
vzala sis srdce moje celé!
Co znamená chování Tvé?
Asertivita předpokládá,že se na řečené znovu optáme zjišťovací otázkou obsahující
předchozí sdělení...
06.07.2007 12:54:00 | Kozoroh 1
No, na ptáky jsme krátký malý páky,
je to tak, to si raděj dáme na zobák.
05.07.2007 11:11:00 | jehlaspichlas
krásná na zamyšlení... dostala jsem přesně to, co do básně očekávám:)
29.06.2007 17:49:00 | synthetic darkness