A já tě nabídnu do mateřské školy, oddělení pro předškoláky. Je to paráda.
30.06.2007 22:46:00 | Verule
A může být i pro pracující na konci náročného týdne? Doufám že ano, báječně jsem se totiž pobavila a odreagovala :-))
29.06.2007 18:34:00 | Lorraine
Roztomilé. Přečtu to vnoučkům.A asi i otisknu.
Teď je budu mít u sebe často.Školka,škola si odpočine a užije si ticha.Já zas opačně a už vymýšlím blbosti.
29.06.2007 12:20:00 | s.e.n