Léto
Třešně zrají
jahody se červenají
Na rozkvetlých loukách motýli tancují
pro radost z veselí
Kapky deště padají na rozpálenou matičku Zem
lučnímu kvítí se zdá tichý sen
Sen o slunci, o vodě, o smíchu a naději
naději, že zas bude příští léto veseleji
Rostou houby, zraje pšenice
na polích září kráska kukuřice
Klasy zlaté, klasy polámané
ruce dělníka namáhané
na sklonku léta
Komentáře (0)