Tolik, tolik hvězd
máš nad sebou.
a je tolik, tolik cest,
co tě k nim dovedou.
22.07.2007 19:52:00 | jehlaspichlas
Podívej se hvězda padá,
další slunce vyhasíná...
(made in Sady. Napadlo mě pár slov k té tvojí písničce :-)
07.07.2007 18:40:00 | lidus
Nepletu-li se - made in Sady?? ;)... Je prostě jako ty... hvězdná... :D... a svítíš, záříš...
06.07.2007 22:04:00 | prostějanek
Sestřičko hvězdná,tohle beru!
Ty pro potěchu srdce záříš
mi na nebi i na literu,
a verši svými v srdci řádíš!
I já mám moc rád hvězdné nebe,
a když se mračny zatáhne,
že marně hledám na něm Tebe,
Tvou doménou buď srdce mé!
Verše se sypou v básni Tvojí,
odvíjí se jak z klubka nit,
jímž Ariadna lásku svoji
z bludiště chtěla zachránit!
Vracíš mi nazpět schopnost snění,
i dlouho nepoznaný cit...
Bojím se,bojím rozednění,
kdy budeš muset odejít!
Nemohu dočkat další noci,
kdy na obloze zřím Tě snad,
či na literu budu moci
se další básní dojímat...
Mirek ;oG ;oD
06.07.2007 21:52:00 | Kozoroh 1
Dneska se půjdu podívat na zahradu...třeba nějakou uvidím padat...:-)i když zrovna dneska není jasno...
06.07.2007 20:40:00 | Veru