Anotace: ...mám ho prostě ráda...
taková příjemná, něžná, roztomilá a milá miniaturka:) líbí se mi
p.s. zkus někdy popřemýšlet a vymyslet nějaké netradiční rýmy, třeba i neobvyklé spojení, bude to vypadat umělečtěji a vyspěleji:)) (ale teď ti něco řeknu, ale jenom mezi náma, já ti mám do toho co kecat, když jsem v životě nic rýmovanýho nenapsala a pochybuju, že něco napíšu:D)
01.08.2007 18:05:00 | synthetic darkness
Mám jenom malou výtku, nelíbí se mi ty tradiční rýmy. Jiak si myslím, že to, co jsi chtěla vyjádřit se ti povedlo :o)
14.07.2007 09:11:00 | W.O.K.O.