Zrození
Anotace: ... o dívce mezi námi ...
Blesk z nebes
rozeklal zemskou pevninu.
Hlína kyprá,
voda živá,
vítr dmýchá.
.
Slunce energií vše prolíná.
Ranní rozbřesk, svítání...
.
Z R O Z E N Í
.
Příroda dívku povila.
Kolébkou jí mech a kapradí,
peřinou stoupající mlhovina ze strání.
Koruny stromů jejím příbytkem,
zvěřena všední i nevšední její rodinnou.
Matka vytvořila pro ni chrám,
ona její novickou,
spolu tvoří harmonický pár,
ukrývá krásu pannickou.
Po lesích kráčí,
rozdává útěchu,
s vílami tančí,
každému k prospěchu.
A kdo pomůže jí ...
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
Komentáře (3)
Komentujících (3)