Den D
Anotace: pomoct zvířatům zabít lidi
Těším se na ten den,
Kdy nebude vše jen sen
Těším se na ten čas,
Kdy si lidé uvědomí, co dělají
Kdy jim z toho, po zádech přeběhne mráz
Kdy budou vědět, že to přehnali
Když pohlédnu na ty,
Bez kterých bychom tu nebyli
Řeknu: "Ať se naučí žít mezi zvířaty!"
Z nichž polovinu už zabili
"Vyhub je jen k potřebě
A né z legrace!
Střílej rači po dřevě!
Tak dej se do práce!"
/) /)
( ' . ' )
-(,,)-(,,)-
Zvířatům děkujme
Lásku jim vracejme
Těm chlupatým, strakatým
A nosatým zvířátkům-
-JEN pro ně se obětujme
Komentáře (4)
Komentujících (3)