Na kole
Anotace: Letní ježdění je o život
Červen vytáhl nejtěžší zbraně
krátké sukně a vykrojená trička
zběsile jezdím krajinou
marně zavírám víčka
Slunce jak rentgen vypálí na sítnici
smyslně voňavé stíny
jejich úsměvy jsou šém
co opět probouzí život z hlíny
Mladé i starší cyklistky
ohnuté na řidítky
výstřihem nabírají vzduch
polonahé obalené smítky
Večer osprchují pot a drzé pohledy
všechno zmizí v kanalizaci
nespavě ležím, před očima dnešní film
pod soumrakem ječí pobláznění ptáci
Komentáře (1)
Komentujících (1)