V korunách
Anotace: Stále častěji utíkáme k přírodě, přehnaná civilizace je křečí
Bydlela v korunách stromů
Myla se v paprscích slunce
dopadající jak potůček
na měkké jehličí
a spala jelenům na hřbetě
V zapomenutém horském jezeru
lovila ryby do sítí pavučin
a v sítích snů
se houpala mezi borůvkami
Za devatero horami...
Bydlela v korunách stromů
Komentáře (1)
Komentujících (1)