luční milování
Mezi dvěma
stvoly hladkými,
překrásný kvítek
otvírá svůj květ,
polibky ho líbám
sladkými,
až točí se nám
před očima svět.
Něžnými křídly
ovívám,
Tvé tělo žhnoucí,
barvami z nich
Tě přikrývám,
svou vášeň
v Tobě jsoucí.
Všechny Tvé
stonky voňavé,
tisíckrát přeběhlo
mých deset broučků,
Ty jsi mé štěstí
stokrát měňavé,
tak našlapuji
pomaloučku.
Tys nejkrásnější
květinou,
na téhle louce
jménem svět
a nechci už teď
pro jinou,
své písně lásky pět...
Komentáře (1)
Komentujících (1)