Krátký let do neznáma
dvě léta a tři století
(možná to bylo víc?)
s kalem zápasí slunce
bubliny vzduchu se vznáší
obloze vstříc
padám do bodláčí
bahno se mezi prsty tlačí
a zima zůstala nahoře v krách
chci aby mě objímala voda
a kolem plavaly malé ryby
ve vlasech jak v chaluhách