U moře
Anotace: Během dovolené v Itálii jsem chytil takovou inspiraci, že se nemohu nepodělit.
listy eukalyptu
kloní se k zemi
teplota vzduchu se nemění
dusno nad obzorem
znásobím třemi
topím se v hluboké zeleni
listy eukalyptu
divoká zahrada
prorostlá plazivým břečťanem
slunce subtropů
svítí mi na záda
v nehybném bezvětří za stanem
listy eukalyptu
v nich zvučí cikády
koncert svůj lahodný bez nástrojů
zpocená těla
pro všechny případy
navlékla se do stejnokrojů
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)