šeptání
Nádherné sevření
srdečních svalů,
prostoupené
jedinečností okamžiku,
do očí Ti
ta malá holčička
v Tobě,
vysypala celý košík
pomněnek
..snad ,abych nezapomněl..
z lehkých doteků
křídel Tvých,
živo je moje bytí
a polibky sladké
blizny Tvé,
jsou lahodným nápojem
vteřiny
co právě trvá,
pohladím kouzlo
vyslané
z útlého vysílače
Tvého těla
a ukrojím
další chvíli,
která mě o kousek
zas
přiblíží k Tobě...
Komentáře (0)