Hvězda
Na nebi vyšla hvězda.
Zdá se mi to?
Nezdá!
Padá...
Přej si něco...
Jen prchavý okamžik krásy
zableskl se na nebi.
Jen zlomek chvíle a je pryč, beze spásy.
Bolestí nad ztrátou klidně křič.
Však nespatříš ji nikdy víc.
Je bezhvězdný konec,
tma...
Když poslední zazvonil zvonec,
hvězda pohasla.
Komentáře (0)