Anotace: pokus o primitivní poezii, ale zase a jako obvykle se smutným¨nádechem (omlouvám se, snažila sem se napsat něco pozitivního, ale asi to hned tak nepůjde)
take se mi nezda primitivni, kratka, jednoducha ale plna citu a nuti k zamysleni
27.07.2007 12:13:00 | Eva Adamovič
Nezdá se mi primitivní. Je hezká. Taky znám, že chci psát o veselých věcech a pak se to najednou zvrtne do smutna. Někdy jdou prostě ze srdce jenom smutné věci. Přeju ať v srdíčku vykvete veselá kytička plná radostných barev.
27.07.2007 09:50:00 | Malé nic