Vítr
Anotace: popis našeho "vítru" před domem :) právě ted a právě dnes :)
Fučí vítr dole na prahu
Prozkoumává mou dnešní náladu
Jeho hlas je mohutný
Obličej ani tělo nemá
Prý se to dnes nenosí
Ale že prý rád před vším zdrhá
Fouká v klidu dál
Vlasy mi lítají
Z obličeje mi je pryč dal
Své místo tedˇ nemají
Z okna jak fučí se koukat budu
Dneska asi udělám,že stůňu :)
Komentáře (2)
Komentujících (2)