Opravdově, hluboce, příšerně
Anotace: Určitě to znáte. Jsem si poupravil název jednoho filmu, jenž natočil známý britský herec a režisér Alan Rickman - viz DIE HARD, DOHOLA! HARRY POTRAT...
OPRAVDOVĚ, HLUBOCE, PŘÍŠERNĚ
Hluboká propast se pode mnou třpytí.
Letíš dolů vzduchem, jsi nejspíš v řiti.
Sluníčko na poušti vesele svítí.
Bez vody, bez jídla, nejde mi blití.
Na louce kvete, voní, září barevné kvítí,
když masožravka hmyzem se zrovna sytí.
U sebe doma slyším hlasité hekání, vytí.
Jeden do trojky, rozkrok se topoří a je taky v síti.
Opravdu, hluboce, příšerně dolů se řítím...
Jak doktor Faust své pudy opravdu vážně neuřídím...
Komentáře (2)
Komentujících (2)