Jaro
Anotace: Má první báseň! Psala jsem jí v 8mi letech tak buďte mírní :-D
Slunce svítí jasně bíle?
A komu vlastně bouřky patří?
Tomu vítanému hostu,
když přijde květen, lásky čas,
všechno roste, všechno kvete.
S ní při i bouřky čas.
Růžová, bílá, modrá to jsou barvy jarní.
Jarní únava na všechny padá,
když sedí na židli jako já.
Komentáře (0)