Léto
Anotace: ..asi jsem měla tehdy velkou žízeň...
Dnes puká země
a nemá na to,aby ronila slzy
a hoří i tráva...
ze zelené do měděna,
a dívky i stařeny
né z odvahy odkrývají nedostatky
a z předností se mužům točí hlava.
Toulaví psi se přestávají toulat,
studánky vyschly.
Plny bolavého listí,jehličí
a touhy poutníků
....
Každý hledá chladné útočiště,
návrat od pradávna,
jenž koná se každou chvíli,
pro tytéž dary-jako tenkrát.
Komentáře (3)
Komentujících (3)