Máš asi hezký vztah k přírodě:-) Docela tomu rozumím, brathr mého přítele je lesák:-) taky studuje lesnickou v Brně...a jako bych v tvé básní zahlédla jeho upřímné oči...krásný zážitek to číst:-)
24.11.2007 11:43:00 | Lady Carmila
moc pěkná, ejwo, líbí se mi to spojení "keře a byliny"
Jinak díky moc,že sleduješ moji tvorbu =O)
10.10.2007 16:05:00 | Elvien
Nenene!!! Velké Karlovice - Valašsko! ;o) ejwo, super!!! jedna z nejvelmidobřejších...
14.08.2007 22:12:00 | Sigurd II.