Noční krajina

Noční krajina

Anotace: :-)

Když krajina se zhasíná,
a hvězdičky vycházejí,
když všechno usíná,
tak začíná noc v jiném kraji.

Začíná noc, nová krajina se probouzí,
lidé kteří spí,
krásu toho nevidí,
krajinou snů totiž bloudí.

Co se komu asi zdá?
Jak vypadá noční krajina?
Pro lidi kteří spí,
Pro lidi, kteří sní.

Tam kde ve dne stála bílá bříza,
stojí nyní černá,
kde byla bramborová hlíza,
je nyní zem prázdná.

Hvezdičky svítí nad zemí,
kde co bylo, najednou nic není.
začala noc v jiném kraji,
začíná večer v jinotaji...
Autor volatilis®, 14.08.2007
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel