SLUNCE
Jie /přijde mi/ těžké a teplé
Jie daleko a přece jie tu
Zahřeje nejen na těle ale i na duši
Když je splín, tak na okna zabuší
Jien otevřít okna zbývá
i když jie zima
Tvoje kůže jie tak silná,
že ho i přes zimu vnímá.
a už není zima
jie jaro, jemné a lehké
už mohu dotknout se bosou nohou té zeleně
a už mě nezebe
pak jen člun nafouknout
kliky se dotknout
a u dveří zabuší
srdce Tvé
mé uši jej uslyší
tak kde jsi?
Přečteno 672x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)