Májová
Anotace: ...velmi inspirativní doba...
Přišel máj
na semaforu života
lásce svítí zelená,
čtu si Šrámka
a myslím na Tebe.
Jarní louku
rozsvítily pampelišky,
těším se
až tudy půjdu bosa.
A nové verše
jakoby se skládaly samy.
Letní vánek
vyfoukl z lesů tíži zimy
i bolavé listí
vyfoukáno jest do ztracena.
Děti již přestaly
plakat za stromečkem s dárky
čistí jarní tůňky
dodávají mlýnkům vody.
Jakoby vše začínalo odznova...
A místo drnčení budíku
Tě otevřeným oknem
vítá do rána zpěv ptáků,
budíš se orosený
a spěcháš
smýt ze sebe
vůni večerní lásky...
...né,to není hřích...
A po své cestě denní potkáváš tolik krásy.
Komentáře (2)
Komentujících (2)