Ježíííš, to mě nikdy nenapadlo-tak proto tak prudké zvýšení depresivních stavů u mužské populace na podzim.Prdlajs mlhy a tma už o pěti-chladno za to může:o)))
27.08.2007 23:29:00 | Navire
Není všechno zlato, co se pořád jenom třpytí.
Vezmi klacek, vlítni na to, než to bude v řiti.
Vezmi si svůj vlastní rozum, nikoliv však do hrsti.
Užij svůj šarm a um, dělej co chceš třeba blbosti.
Máš zvětralýho ptáka a tím okouzlit chceš vílu?
Jedna ženská do ucha ti kdáká: "Kde máš tu svou vilu?"
S emoceni za roh dojdeš, ztratíš tak svou sebejistotu.
S žalem bolem rychle pojdeš, nenaskočíš opět na notu.
Ze zoufalství kvůli ženě, začnej páchat zločin.
Posedlost tě dále žene do nebeských končin.
Sedíš doma u Pécéčka, datluješ tam nesmysli.
Večer si pouštíš péčka, to ostatní si dokresli.
22.08.2007 15:20:00 | jehlaspichlas
Ahoj, broučku, taky jsem si zapla teploučký kožíšek,
to víš, co víc může chtít transvestit. Určitě jsem
ti chyběl, brouku.
17.08.2007 22:37:00 | jehlaspichlas