:o)) skvělé, když hájovna s lesem uzavře příměří, kéž by jim to vydrželo. Make love-not war! :-D
19.08.2007 08:57:00 | Navire
Úsměv září na líci
jak to vyšlo jelenici/laňce/
vždyť jenom laškovala,
když na oko utíkala.
A ta dívka netuší
že ji má král v náručí
a že po nějaké době
bude chovat malé robě.
Jó,to je život.
18.08.2007 12:40:00 | s.e.n