Při pohledu na hvězdy se mi hodí spousty myšlenek,ani spočítat je nedokážu,neboť jich je stejně jako těch hvězd...
20.08.2007 12:29:00 | Chancer
Krasne si basen napsal, urcite se do hvezd budu divat ale dnes to rozhodne nebude uz u nas prsi ale hned jak tam budou se podivam, budu si neco prat a treba se splni neco i Tobe...
19.08.2007 19:22:00 | carodejka
.. nejsou hvězdy jako hvězdy, ne všude jsou vidět, ... ten výhled patří mezi mnoho věcí, v nichž máme štěstí, ... dnes byly vidět i hvězdné závoje, .. proč je hvězdy mají, budu o tom přemýšlet ...
19.08.2007 15:43:00 | Joseline