Květiny, jako vteřiny
Anotace: Jsou tu jen krátkou chvilku :(
Růže, červená, žlutá,
co znamenají?
Lásku, věrnost, nenávist.
polibkem se zdají?
Lilie, bílá, krásná,
proč nevinná?
v Tvých vlasech,
poslední vteřina?
Sedmikrásky, drobné, bílé,
nevýrazné a neskonalé,
památka na něj,
co měl srdce dokonalé.
A nakonec pampeliška,
žlutá, jasná, na louce v zeleném,
vyzařuje jarní den,
v životě Tvém zhynulém.
Komentáře (2)
Komentujících (2)