nevim ........
Anotace: dostala se mi do ruky tuzka a tak me tohle napadlo...... koukala sem na jedno zvlast hnusny video o tyrani zvirat a tak se proste musim vyrvat :o))))))
Plno barev v šedém světě,
pár much v pavoučím lepě,
bojujíc o život......
Zde odehrává se děj života
a není zde žádná porota,
aby zhodnotila ten boj.
Sem člověk nepatří
a co jeho oči nespatří,
je o moc bohatší.
Však člověk všechno rychle zničí,
nezajímá ho štěstí ničí,
než jeho samého....
Srnka či oř?
Sboř to člověče sboř!
Však k ničemu ti není
ptáček bez vězení.
K ničemu ti není
svět bez utrpení.
Nač by mělo zvíře žít?
Vždyť jediné co potřebuješ,
je kabátek a nit.
Nač bude strom stát?
Vždyť stále můžeš ptákům domov brát.
A že tvé srdce nemá místo
pro nikoho jiného než tebe,
přestaň myslet jen na sebe!
Uvidíš mnohem víc,
tvé oči roztajíc
a budeš zase bohatší.....
Tak probuď se člověče
a tvé srdce přeteče
štěstím...
Přečteno 434x
Tipy 1
Poslední tipující: nikoolkaaa
Komentáře (1)
Komentujících (1)