~Pláč~nočního~nebe~
Anotace: Tahle mně napadla pozdě v noci, a jelikož se mi tak docela nechtělo jít spát, tak jsem k ní udělala malý bonus ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~X~~~~~~~~x~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~X~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~x~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~x~~~~~~~~~~~~~~~~~~~OO~~~~~~~~~~~~~~X~~~~~
~~~~~~~~~~X~~~~~~~~~OOO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~OOO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~QQQQ~~~QQQQ~~~~~~OOO~~~~QQQ~~~QQQQ~~~~~~~
~QQQQQQQQQQQQQQQQQ~~~OOO~~QQQQQQQQQQQQQQ~~~~~~
QQQQQQQQQQQQQQQQQQQ~~~~OO~~QQQQQQQQQQQQQQ~~~~~
QQQQQQQQQQQQQQQQQQ~~~~~~~~~~~QQQ~~~QQQ~~~~~~~
~~QQQQQ~~~~QQQQQ~/~~~~~~~~/~~~~/~~~/~~~~/~~~~~
~~~~~~/~~~~/~~~/~~~~~~~~~~~~~~/~~~/~~~/~~~~~~~
~~/~~~~~/~~~~~/~~~~~~~~~~~~~/~~~/~~~~~~~~/~~~~
~~~~/~~~~~~/~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~/~~~/~~~~~~
~/~~~~~/~~~~~~~/~~~~~~~~~~~~/~~/~~~~~/~~~~~/~~
~~~/~~/~~~/~~/~~~~~~~~~~~~~~~~~~~/~~~~/~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~/~~~~~~~~~~~~~~~/~~~
~~/~~~~~~~/~~~~~/~~~~~~~~~~~~/~~~~~/~~~/~~~~~~
~~~~~/~~~~~~~/~~~~~~~~~~~~~~~~~/~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~wwwwwwwwwwwwwww~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~~~~~~~~~~~~~~~~~~wwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~~~~~~~~wwwwwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~wwwwwwwwwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~wwwwwwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww~wwwwwwww
Jediné oko jsem v noci nezamhouřila,
když hladiny všech jezírek jsi čeřila
svými slzami, jež padaly ti z tváří.
A tvůj šepot zněl v každém stromořadí…
Třpytivé jiskřičky plály v průzračných kapkách,
jimž se klaněla stébla trav na všech loukách.
A zem hladově pila tvou vláhu životodárnou.
A vítr tvůj milý zpět roznesl noční krajinou…
Komentáře (9)
Komentujících (9)