Setkání s růží
Anotace: Nemám žádné zkušenosti.je to teprve můj druhý pokus,ale třeba někoho potěším
Setkání s růží
Pláče mi malíček,
ten nejmenší se zamiloval
Pro pár hezkých slovíček
Za vůní běhal,
po kráse vzdychal,
Probudit chtěl něžný cit
toužebný dotyk vynutit
od netýkavky.
A teď jen pláče, achich ach
a krvavé slzy roní,
že pozvedl zrak ke královně,
k té, jež se sotva k němu skloní.
Pyšná jako páv, jde si
pod voňavou korunou
ani nevšimne si,
koho svými trny zraní.
Komentáře (3)
Komentujících (3)