Lítá komár za masařkou,
fakt se snaží tuze
Nechtěla bys moje milá,
takového muže
Já rád holky baculatý,
miluji je vřele
Masařka však nemá zájem:
Táhni do jetele
..ach, ta zvěřena hmyzí (nikomu nám není cizí) i soucítění s nimi :-D
26.08.2007 15:43:00 | Rybí_kost