Pařížská sonáta-Le Soleil
Anotace: když někdo je v Paříži a kouká z Eifellovky...:-)
Putuje s časem,nepospíchá,
celý den dlouhý na to má,
s ní probouzí se celá země,
však ona nikdy nesnídá.
Kličkuje po obloze,
proplouvá mlhou,
když jí to nevyjde,
promlouvá s duhou.
Až za tmy se z práce vrací,
proč vlastně?
když neutrácí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)