Podzim jinak
Anotace: Chaos myšlenek.....
Podzim
Podzim je doba vhodná k nostalgii,
snadno se podléhá euforii,
když na stromech usedá sluneční záře,
silnější než kouzlo od oltáře.
Věřím na zázraky v této době,
věřím sám sobě, věřím i Tobě.
Naivně upadám do myšlenek vesmíru,
přemýším jak obrátit se ve víru.
Den za dnem, tak jako listí na zem spadne,
tak rychle naše láska chladne.
Změna a chaos nejen v této básni,
světe div se, světe žasni.
Na podzim se stává z tygra kočička,
z muže chlapec, z ženy holčička.
Že nechápeš co snažím se říct ?
Že není důvod dívat se na Měsíc ?
Nevadí, každy z nás jednoho dne zažije podzim.
Komentáře (2)
Komentujících (2)