Mám ráda léto
Venku prší a krutý listopad
láme kosti teplu,
šálek kávy vylil se na zem,
zkouším nahmatat puls tepu
a připadám si jako blázen.
Loutka vedená tmou,
svůj vozík táhnu za sebou,
ruce visí volně podél těla,
-jak strašně bych to léto
zpátky chtěla.
Komentáře (0)