Podzim je krásný, když malujou se barvy, Slunko svítí a má snahu ještě malučko hřát ... pak přinde ten vítr a všechnu krásu opadá a jen tak letem světem rozfouká...
10.09.2007 21:52:00 | NikitaNikaT.
Náhodou mně se podzim zamlouvá nejvíc,hned po létě!Je krásné pozorovat barevné listy,jak je unáší vítr a nějaký ten větřík mi nevadí-teple se obleču a je to!A když se chceš uklidnit,tak sbírej kaštany-úspěch zaručen!A je to právě podzim,kdy je nejvíc inspirace pro básníky...nauč se dívat na podzim z té příjemnější stránky!Uvidíš,jak je krásný! ;-)
31.08.2007 11:13:00 | Chancer