Ach ano,... doopravdy ?
Krásná báseň, a přesto lidská.
Jen tíže zůstává a my jdeme.
Sotva jednu přečtěme, již nepláčeme,
je to však doopravdy ... ?
Lidé jsou přeci marní, než aby mohli býti včerejškem mluveni,
lidé jsou zítřkem a vaše poetická jistota, je pilířem,
jazyk se ochvívá a plyne, čirý to sen,
piště dál, jděte za krystalem,
pramen Moravy.
10.06.2014 23:58:32 | Happyyz