Barevná I
Pozdně letní večer
nezadržitelně,
jak plynoucí voda
se přiblížil
A já sám jen sám
tu vprostřed lesa,
kde ticho
silou bezbřehou vládne
Tu dojem mám,
jako bych se v něj propadal
A to kamsi v jeho nekonečně
úchvatné hlubiny
Co barvu oranžovo-žlutou
s příměsí modré a zelené mají
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: Heda
Komentáře (4)
Komentujících (3)