Trempské romantično
Anotace: Možná by se dala vážit coby trempská odysea:). Kdo máte chuť, budu rád když si to přečtete:)
Mlhavé břehy romantična
jak končíte v pankráci duše
ó velké květy půldenního krajíce lůny
točeňák olízl ohni poslední palce....
noc plná mordů pekla
styl ó nechává psa chladným
styl í mu rozežere pytle s vlasem pseudopoezií
továrna na mrtvoly -
deprodukce nádvoří lásek...
Moje milá,
až v rakvi mě ponesou
jak punčochářův střevíc
obuj mne do hlíny
s máchou...
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Já Esther Ruth
Komentáře (1)
Komentujících (1)