na krajinou opona
z cervanku se snesla..
nez tvy telo skryje tma
zaberem za vesla :o))
teda omlouvam se..ale neska mi to nak nejde .o))
07.09.2007 12:24:00 | Bean
Je nyní od tebe hezky přizdobená na podzimní premiéru přírodních scenérií.
05.09.2007 08:05:00 | s.e.n
... příroda je obdivuhodná ...
a také lidé .... kteří ji dokážou takto vnímat ...
03.09.2007 15:22:00 | HarryHH
... při čtení Tvých básní ... mám pocit ... že svět se skládá s obrazů ... a možná je to tak ... krajino vznešená ...
... zabíjet nikoho nebudeme ... to robotí KIL zřejmě znamená KILo ... jo ... máš ho tam ...
03.09.2007 13:33:00 | JardaCH
To je krásný...:). Poslední dobou sice stále víc vnímám krásu přírody, ale nenapadlo by mě podat to takhle :D.. Bravo.
03.09.2007 13:17:00 | Lostris Queen