podzimní píseň pro tebe
Anotace: chci ,,ještě"léto....
Labyrintem vztahu blodím
s absolutní absencí
mám snahu jít naproti nostalgii
je podzim
a listí má seanci
Vítr hrál druhé housle
a zval stromy k tanci
Vlají jim hřívy
barevné přelivy
mávají dětem do školy
Vzdávám to
pryč je léto
a příroda se chystá spát
tak jako naše láska
nemá ráda chlad
A mě je smutno
že v mlze ztrácím naději
na Tvé,,ještě"
hledám tě
v kalužích deště
a prosím přírodu,
ať je ke mně milosrdná
Komentáře (2)
Komentujících (2)