Tahle básenka vrací do dětských let, do těch šťastných?... moc pěkná a hodně jsi mi s ní připomněla.
10.09.2007 21:55:00 | NikitaNikaT.
Myslím, že slunce ještě na chvilku přijde, abychom měli čas si na zimu za něj najít do svých duší náhradu.
09.09.2007 09:49:00 | Joseline
Správně by mělo teď být babí léto,ale místo toho pořád prší a je zima...příroda si dělá,co chce!Jinak podzim se mi líbí,pokud není moc studený a neprší tolik.Je to dobrý čas na dlouhé procházky a přemýšlení,má to v sobě zvláštní jiskru,která se mi moc líbí...podzim je prostě moje oblíbené období! :-)
08.09.2007 12:24:00 | Chancer